NederlandsFrancais    Bezoek ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van speciale acties en seizoensmenu’s en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Hoe werkt het?

Op deze pagina leggen we uit hoe het in zijn werk gaat wanneer u met een groep groter dan 12 personen komt eten. U gaat dan namelijk gebruik maken van een speciale menu-vorm die u helemaal zelf kunt samenstellen. In 3 stappen wordt uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.

Als u een bepaald budget heeft waaraan u gebonden bent, kunnen wij daar altijd een passend aanbod op doen. Neem daarvoor contact met ons op via mail of telefoon. Verder hebben wij ook eventueel een afgeschermde ruimte waar u, in overleg, apart kunt zitten.

Stel zelf uw menu samen

U vult uw persoonlijke gegevens in, samen met de datum en de tijd dat u komt. Vergeet niet ook het aantal personen in te vullen.

U kiest telkens 4 gerechten uit die u in uw menu wilt hebben. Dus 4 verschillende voorgerechten, 4 verschillende hoofdgerechten en 4 verschillende nagerechten. U doet dit door achter het gekozen gerecht een vinkje te plaatsen.

Vervolgens krijgt u een overzicht van het door u gekozen menu. Ook staan daar nog eens uw persoonlijke gegevens bij vermeld. Als alles klopt en duidelijk is, klikt u op de knop 'Nu reserveren'. Uw reservering wordt dan verzonden.
Op de middag/avond van uw komst leggen wij het eigen gekozen menu op tafel.

Wanneer uw gezelschap groter is dan 50 personen, zouden wij ook graag de precieze aantallen van de verschillende gerechten willen weten. Op die manier kan onze keuken-brigade zich optimaal voorbereiden op uw komst. U doet dit bij stap 2 van het reserveren. Wanneer u bij het invullen van uw gegevens aangeeft dat het gezelschap groter is dan 50 personen, kunt u automatisch in plaats van een vinkje, een getal invullen achter het gekozen gerecht.

Vacature

Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken. Kijk HIER naar de uitgebreide vacature...

Wil je meer informatie? Vraag aan de bar naar het reilen en zeilen van Brasserie La Meuse.

Genieten in het zuidelijkste puntje van Nederland