NederlandsFrancais    Bezoek ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van speciale acties en seizoensmenu’s en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Hoe werkt het?

Op deze pagina leggen we uit hoe het in zijn werk gaat wanneer u met een groep groter dan 12 personen komt eten. U gaat dan namelijk gebruik maken van een speciale menu-vorm die u helemaal zelf kunt samenstellen. In 3 stappen wordt uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.

Als u een bepaald budget heeft waaraan u gebonden bent, kunnen wij daar altijd een passend aanbod op doen. Neem daarvoor contact met ons op via mail of telefoon.

Stel zelf uw menu samen

U vult uw persoonlijke gegevens in, samen met de datum en de tijd dat u komt. Vergeet niet ook het aantal personen in te vullen.

U kiest telkens 4 gerechten uit die u in uw menu wilt hebben. Dus 4 verschillende voorgerechten, 4 verschillende hoofdgerechten en 4 verschillende nagerechten. U doet dit door achter het gekozen gerecht een vinkje te plaatsen.

Vervolgens krijgt u een overzicht van het door u gekozen menu. Ook staan daar nog eens uw persoonlijke gegevens bij vermeld. Als alles klopt en duidelijk is, klikt u op de knop 'Nu reserveren'. Uw reservering wordt dan verzonden.
Op de middag/avond van uw komst leggen wij het eigen gekozen menu op tafel.

Opmerking:
U krijgt op het totaal bedrag 5 % korting (alleen wanneer
men gebruik maakt van een volledig 3-gangen menu)

Apart afrekenen is helaas niet mogelijk, u krijgt één
totaal-rekening.

Wanneer uw gezelschap groter is dan 50 personen, zouden wij ook graag de precieze aantallen van de verschillende gerechten willen weten. Op die manier kan onze keuken-brigade zich optimaal voorbereiden op uw komst. U doet dit bij stap 2 van het reserveren. Wanneer u bij het invullen van uw gegevens aangeeft dat het gezelschap groter is dan 50 personen, kunt u automatisch in plaats van een vinkje, een getal invullen achter het gekozen gerecht.

La Meuse

Genieten in het zuidelijkste puntje van Nederland