NederlandsFrancais    Bezoek ons op Facebook!

Binnentuin

Welkom in onze binnentuin! Recentelijk is deze helemaal vernieuwd en eigenlijk omgeturnd naar een ruimte die we zowel in de zomer als in de winter kunnen gebruiken.

’s Zomers is het een heerlijk terras, waar het goed toeven is! In de avonden kunt u er reserveren voor een heerlijk diner, al dan niet in de aangename zomerzon.

’s Winters kunnen wij de binnentuin ombouwen tot een soort patio. De zijkanten zijn dicht gemaakt met verschuifbare glazen wanden en het schuifdak zorgt ervoor dat de patio helemaal water- en winddicht is. Een aantal verwarmingen zorgen ervoor dat de temperatuur er even aangenaam is als binnen in de brasserie.

De terugkomende bestrating van de authentieke diepstraat en het moderne en gezellige interieur biedt een schitterend decor om te genieten van onze gerechten en gastvrijheid.

De binnentuin is als aparte ruimte ook beschikbaar voor koffietafels, bedrijfspresentaties of een lunch/diner voor groepen.

Vacature

Wij zijn continu op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken. Kijk HIER naar de uitgebreide vacature...

Wil je meer informatie? Vraag aan de bar naar het reilen en zeilen van Brasserie La Meuse.

Seizoensmenu

iedere periode van het jaar heeft zijn eigen typische gerechten en ingrediënten. Daarom wisselen wij ongeveer iedere 8 tot 10 weken ons seizoensmenu. Hou onze website daarom in de gaten...

Seizoensmenu van deze periode.

Genieten in het zuidelijkste puntje van Nederland